En gång till

Wow Karin, du var snabb där! :-D Här kommer en till video jag gjorde igår, eller ehh söndag eftermiddag min tid. Vi får se när jag får tillfälle att göra en igen, vill naturligtvis vara själv "hemma" när jag gör den, känns lite knäppt annars.



Såååå måndag idag, tänkte svänga förbi biblioteket för första gången, hoppas att det är gratis med lånekort här? ^^ Jag vet inte, det visar sig.
Btw jag behåller skorna, Justine tyckte det och de flesta av er var för så tja varför inte. De är ju redan inhandlade...

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej igen! Jag trivs jättebra i Australien, det är hemma för mig nu. Visst saknar jag en massa saker från Sverige (min familj såklart mest av allt!!) men jag kommer nog att bo här resten av livet. Kanske ska bo i Sverige i ett år eller så i framtiden, vi får se.

Ja det finns en hel del konstigheter att skratta åt här nere! Var på NZ bor du?

2009-06-07 @ 23:45:32
URL: http://naisy.blogg.se/
Postat av: Karin

haha hanna, tur att djuren har dig. En annan ägnar inte ens en tanke åt alla roadkills där ute.

2009-06-08 @ 12:39:52
Postat av: Mamma

Nu kan universitetet dra åt helvete för evig tid för efter ett jävla jobb igår, efter att jag pratat med dig så är jag GODKÄND, (jävla snåljåpar - hade det varit för några år sen hade jag fått VG). Examen kommer på posten:-)

Många kramar och pussar

Mamma

2009-06-08 @ 16:36:08
URL: http://www.karlshall.se
Postat av: Anonym

2009-06-08 @ 21:11:17
Postat av: Mamma

Å så glömde jag i yran att skriva att jag tycker det är jättemysigt med videodagbok MEN jag tycker det är roligt att läsa det du skriver (väl stavas dock INTE med två ll - så det så). Så skriv också - snälla! Ta gärna bild på klänningen! Glöm inte att publicera måsbilden på fotosidan.

Många pussar och kramar

Mamma

2009-06-08 @ 21:13:10
URL: http://www.karlshall.se
Postat av: Papsi;-)

Hallå Hanna,



Många förmanande ord från mamma, pappa ska försöka att inte gå i samma fotspår.

Först kan jag konstatera att känslan besegrade förnuftet. Behålla skorna?! Ja-ja, jag sa visserligen att du skulle göra som du kände för, men det innebar inte att jag inte ville du skulle göra som jag sa, manlig logik kallas det för:-)!



Bäst å säga det, jag har inte installerat skype ännu, hoppas kunna göra det imorgon då jag jobbar hemifrån eftersom Alexandra har skolavslutning för första gången. Ve den som bommar en sådan sak!



Blev glatt överraskad när du ringde igår kväll måste jag säga, och glad naturligtvis. Förutom installationen av skype ska jag ordna med hörlurar med mic. Lite svårt att kommunicera annars:-)!



Tycker att det är bra att du försöker ta tillfällen iakt att socialisera dig, den här volontär grejen med djur och kurser i teckning och digital fotografering är jättebra grejer tror jag. Det skapar oxå tillfällen till att träffa fler en familjen. Tangon får du väl öva på i smyg när du är ensam och spelat in videodagboken:-)!?



Drew Barrymore!? Jag som kille tänker osökt, att grabben "stötte på dig! Jag menar, vad finns det för anledning annars att smyga fram så där på parkeringen:-)!? Det var ingen tanke som infann sig!? Men å andra sidan, han kanske bara ville vara trevlig, sånt händer nog faktiskt fanns man inte tror det.



Hanna (nu tjatar jag), jag saknar bilder. Mer bilder på omgivningarna, som jag sa på telefon. Behöver för min del inte vara utställningsmotiv, utan mer för att beskriva den miljö som du upplever dagligen. Döda igelkottar eller tråkiga hus, allt av intresse.



Jag lovar att återkoppla så snart skype och hörlurar finns på plats!



Puss och kram älskade dotter,

Papsi;-)





2009-06-08 @ 23:06:44
Postat av: Ulla Carlsson

Hej Hanna!

Kul att läsa och se dig berätta hur du har det.

Det var häftiga skor du hade köpt!

Jag och barnen i klass 2A mår bra och har nu bara två dagar kvar på läsåret, ja, jag har ju några dagar till.

Sen ska jag antagligen jobba i biblioteket ett antal dagar i sommar, vi kommer att få ett nytt bibliotekssystem. Så om du saknar jobb så får du komma hem! (Jag baskojar bara).

Du får ha det så bra!

Många hälsningar från Ulla och klass 2A

2009-06-09 @ 20:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0