Kris på Nya Zeeland

Det har varit dåligt uppdaterat under veckan, sorry! De senaste 48 timmarna har Internet pajjat för att komma tillbaka och pajja igen, suck. Helt opålitligt så vi får se hur det går.

Som sagt. Kris på Nya Zeeland. Framtiden är oviss, vi får se hur jag klarar mig ur denna, minst sagt, knepiga och orättvisa situation. Ush.
Följande skulle jag vilja säga till H-äcklett:

”I’m not doing anything for you? I’ll remember that when I vacuum your floors, clean and fold your clothes, dust your house, clean your dishes and scrub your toilets and shower and generally spending several hours every week keeping your house a habitable place. I can keep on going, telling you everything I do for you but I’m not going to waste the time. Overloading your sorry excuse for a brain with things that will not even begin to penetrate that abnormally ugly and thick scull of yours is something I will not give you the honour of doing."

“I thought you were just a big asshole. I was terribly wrong. You are officially the most vile and despicable creature I have ever had the misfortune to meet. I can’t even begin to tell you how immensely sorry I feel for J who has to stick with you and give birth to a child carrying your should-be-erased-from-the-face-off-the-earth genes. It’s ironic how Justine left Keith because he was controlling and then ending up with filthy vermin like you, someone who isn’t even worth hating. I simply despise you and wish, for the good of mankind, that one day soon you and J will realize what an utterly sickening person you are. I can not think of a worse punishment for you than realizing that.”

“You have made it quite clear that what you seek is not and Au Pair, or any worker living in the 21st century. I suggest you find a time machine, go back 200 years and you might find a slave who will be willing to leave the “comfort” of an employer in the 1800-hundreds and come here and work for this century’s biggest jerk.”


Helgen

Måndag, 26 Oktober, kl 08:50

Oberäknligt många gånger har jag suttit i trädgården, eller inne i huset och tänkt vad jag skulle göra med utrymmet om jag kunde styra allting som i The Sims! Min fantasi kan springa iväg rätt rejält i sådana lägen… tyvärr har jag inte tillåtelse att styra husets utseende ens i närheten av så mycket som jag skulle vilja. Om Justine gav mig typ $500, en helg och friheten att göra vad jag ville så skulle jag kunna göra det här huset till ett riktigt fint ställe men icke. Jag gör dock vad jag kan! Igår spenderade jag några timmar på att avverka en del uppgifter på min lista. Jag tog jättegardinerna ut på bordet utomhus och la upp dem och nålade så att de är redo att sys. Jag var utomhus för ÄNTLIGEN kom solen! Det var strålande hela dagen, tjoho! Så fint att jag till och med gick in på Number 1 Shoes i Nelson och köpte skor… ett par flip flops och ett bar ballerinskor med kilklack. Det kändes jättelyxigt, jag handlar ju knappt något till mig själv nu för tiden. Varken skor eller kläder. Allt jag handlar är mat, hyrfilm och boxningslektioner.

Idag är det Labour Day och barnen kommer hit vid lunch. Men Justine och Horst tar ledigt idag för en gångs skull så det ska väll hitta på något. Det är fortfarande ganska tidigt på morgonen men när jag tittar ut genom fönstret ser det bra ut, sol och molnfritt. Det blir mer utomhusaktivitet för mig alltså. Jag som tänkte fortsätta inomhusstädningen… det behövs. Kanske lägger upp fler gardiner utomhus istället.

Bra att ni tyckte om min frisyr, jag vänjer mig fortfarande. Men det är trevligt att ha lite volym! Luggen är rätt jobbig men det kommer väll en dag då jag gillar den också.

Förresten, jag tror också att jag en dag kommer vara rätt trött på sol och värme! Den är igång nu och jag kommer ha den i ungefär ett år till… men än så länge njuter jag.


Som från en tidsmaskin

Fredag, 23 Oktober, kl 21:30

Först vill jag börja med att visa de fina väderrapporter jag följer... Förövrigt var det inge regn idag alls, mest sol med en del irriterande moln. Titta på söndagens prognos, haha!



Sen kan jag berätta att jag var hos frisören igår igen... det var mycket hår som rykte, mer än jag insåg när jag satt i stolen. Jag har fått lugg till exempel, eller halvlugg; den kommer fram när det blåser och när jag inte drar den åt sidan. Lockarna kom fram i vilket fall, jag har ännu inte tvättat det (det blir imorgon efter boxningen!). Men eftersom det inte är mycket hår kvar så borde det väll vara fluffigt...
Jag skrev ju om 80-talsfluff, det kanske jag inte borde ha gjort, min önskan gick (typ) i uppfyllelse. Det ser ut som om jag klivit ut ur 1989, möjligtvis 1990/1991, hehe. Ändå ser det inte så fluffigt ut på bilden som det var i "verkligheten".




Så kan det gå!

Veckan som gatt

Torsdag, 22 Oktober, kl 10:20

Jag har fatt aterhamta mig fran gardagens inlagg och ar nu redo att uppdatera om hur veckan har varit och hur resten av veckan kommer att se ut. Jag sitter pa biblioteket och kan, naturligtvis, darfor inte anvanda vara kara svenska bokstaver. Det kanske gar bra att lasa i alla fall!

Som forra veckan har vadret varit uselt, speciellt i helgen var det hemskt deprimerande. Var den samsta helgen nagonsin, jag var valdigt deppig. Visste inte att vader kunde bryta ner en sa... i alla fall, veckan har varit molnig och regnig. Igar (onsdag) mellan elva och halv tva sken solen och jag njot ett tag. Vid halv tre invaderade molnen och det blaste forskrackligt. Hall tummarna at mig att allting blir bra i helgen! Annars kommer jag deppa igen, det finns ju inget att gora.

I mandagskvall gick Horst ut med Misbe och jag blev lamnad med Justine ett tag. Sen ett par veckor tillbaka har vi haft mandagsmoten dar hon berattar hur veckan ser ut med functions osv. Vart mote i mandags utvecklade sig till en forvandlingsplanering. Jag har mistankt att Justine inte ar sa nojd med huset, men det kom nu fram att hon var rakt igenom supermisnojd och knappt gillade att komma hem till det. Ni har ju sett hur det ser ut... jag har vant mig (olikt mig) men hon var redo att klattra pa vaggarna. Sa som sagt, motet utvecklade sig till en planering. Vi gick igenom huset rum for rum och bollade ideer (hittar inget tecken pa tangenbordet!), jag fick utlop for de tankar som kokat runt i mitt huvud de senaste fem manaderna. Det var jattekul! Vi har ju tidigare diskuterat hur vi ska byta rum for sommaren och nar bebisen kommer sa vi utgick fran det helt enkelt. Jag ska t ex byta rum med Justine och Horst, sa jag far ett mycket mindre rum men med en garderob, tjiho! Medan de tar mitt rum med bebisen. I alla fall, det tog oss ungefar 1,5 timme att ga igenom allt. Jag kommer ha hacken full fram till Jul men det kommer bli valdigt roligt. Ett litet projekt. Det jag har borjat med ar att ta ner de hemska gardinerna. Det har varit tva lager av gardiner i alla rum, nu ska det bara vara ett lager vilket kommer att bli superbra. De flesta gardiner maste laggas upp, Justine har bara lagt upp dem med nalar men nu ska det klippas och sys upp. Jag klipper och lagger upp, sen skeppas de till en bekant till Justine som ska sy.
Jag kan ga igenom hela listan for er med det skulle ta evigheter och inte vara sa intressant. Men jag kommer ha en del att skriva om nu nar projektet rullar pa!
Den irriterande delen som satter kappar i hjulet for oss i det har projektet ar GIVETVIS Horst som ar skeptisk till allt och han lar inte lyfta ett finger for att hjalpa till. Inte ens hans egen skrapbokhylla lar han ta hand om. T ex vill han inte gora sig av med kylskap nr 2 (som tar massa plats) for vart ska han stalla sin OL? Nu nar sommaren kommer maste han ju kunna dricka och bjuda pa kylskapskall OL! Till och med Justine suckade nar han borjade babbla pa om hur det dar kylskapet inte ska ivag nagonstans... suck.

Vi gar vidare. Mitt har har givetvis inte hallt i sig sa bra sa jag var precis nu (innan jag kom in till biblioteket) inne hos Lucy igen och fick det klippt. Lockarna kom fram da minsann, men gud va kort det blev. Jag som har haft sa langt har valdigt lange... huvudet kanns valdigt latt. Det ar blott och ska latas sjalvtorka, innan jag aker och hamtar Kate ska jag sticka in huvudet hos dem igen och bara se hur det ser ut. Jag lar uppdatera er om hur det gar.

Hmm, nu har jag skrivit ganska mycket. Vad mer hade jag att beratta? Inga planer for helgen an sa lange, jag lar jobba pa huset eller spendera all tid i solen om vadret blir bra.
Ni far ursakta stavfel och grammatiska fel, det finns ju inget rattningsprogram.

PS. Jag kommer numera skriva datum och tid eftersom bloggen registrerar svensk tid! Irriterande, allt blir ju fel da.


Det här är inte klokt

Årets överraskning fick jag när jag kom hem igår kväll! Jag blev löjligt lycklig. Tusen tack till Hanna & Jessica! (kolla er mail flickor).


KLICKA

Hur underbart var inte det? Svenskt godis (mums, mums, slukas med glädje på lördag) och ett Kalle Anka paket med två tidningar. Jag kommer inte ens kunna slänga leksaken, så härligt är det att få återse min älskade Kalle Anka.

Det bästa av allt var den fina bilden på Hanna och Jessica som nu står på nattduksbordet bredvid min säng så att jag kan se dem när jag vaknar varje dag. <3 Vad har jag gjort för att förtjäna sådana änglar?

I övrigt uppdaterar jag imorgon. Vill låta det här positiva inlägget stå för sig själv.


Det är Internets fel

Det är satans Internet som stoppar mig från att uppdatera bloggen. På kvällen när jag sätter mig ner för att skriva så puckar Internet ihop, suck. Horst säger att det bara är att plugga ur sladdarna från D-linklådan och sätta in dem igen, så lätt är det ICKE! Det hjälper inte alls. Så nu sitter jag här, tjugo i nio och skriver in detta inlägg i Word. Det kommer att läggas upp på bloggen imorgon fredag när jag sätter mig på biblioteket och surfar istället.

Det har inte hänt så mycket spännande i veckan i alla fall. Eller i måndags satt vi ute och åt middag för första gången, det var jätteskönt. Varmt och härligt, speciellt eftersom solen stod så lågt när den var på väg ner. En väldigt bra miljö att äta middag på. Men sen i onsdags vände vädret och det är regn och moln vilket, enligt väderrapporter (som man inte alltid kan lita på), ska hålla i sig hela helgen. Det är trist eftersom Keith hämtar barnen imorgon så jag har en långhelg! Bara för det kan jag inte åka iväg någonstans och njuta av den. Nepp, pissvädret lär hålla mig kvar i Nelson. Det blir mycket läsning inomhus alltså. Lite film också antar jag…

Jag permanentade ju håret igen i onsdags, Lauren som skulle ha permanentat mig igen var sjuk så jag fick Lucy som är en nyinflyttad fyrabarnsmamma från ett område 20 minuter utanför Brighton! Det var jättekul att prata med henne, om Brighton och om hur mycket Nya Zeeland skiljer sig från oss i Europa. Hon saknade IKEA väldigt mycket och ångrade bittert att hon inte låtit sina IKEA möbler skeppas hit istället för att sälja dem.
I alla fall, för att återgå till håret, så var håret lockigt när hon tog ut rullarna och jag fick se mig i spegeln. Hon gnuggade in mousse och hårsprej så det har hållit i sig hyfsat än så länge. Jag ska tvätta håret fredag kväll, ska bli spännande och se om det håller en tvätt! Jag kan ju knappast säga att jag blir förvånad om det inte gör det.
Det jag undrar är, vad gör man annorlunda idag från på 80- talet när alla permanentade och fick jättefina flufffrisyrer? Jag vill ha en flufffrisyr egentligen! Även om det jag har håller i sig är det lite mesigt liksom. Betydligen bättre än mitt vanliga hår men ändå, jag beställde min första tid i hopp om att få fina lockar, inte lite löjliga vågor.



Förresten såg vi Knowing igår, haha vi garvade igenom hela filmen i princip, vilken pinsam smörja! Se den inte alltså.

I måndags surfade jag YouTube igen och hittade det här Jonas Gardell klippet, jag tycker han är rolig men långt ifrån allt han gör är bra. Men det här fick mig att garva så jag nästan ramlade av sängen. Speciellt när han börjar prata om gymmet! Skrattar av att bara tänka på det...


Bah! Tankar

Till er (Hilding!) som har tittat på YouTube videon jag länkade i mitt inlägg igår: Hur kan man inte förstå? Världens sötaste klipp ju. Väldigt japanskt.

Ok så vi går vidare. Den här veckan har jag jobbat 41 timmar och 30 minuter. Lär inte få ett öre (snarare cent i mitt läge) pga. övertiden. Det är 11,30 timmar övertid, enligt avtalet betyder det $69 extra i min ficka. Suck. Det hade varit väldigt välkommet. Pengar sinar här! Men men, det är bara att stå ut.

Vädret är så schizofrent här för tillfället. Det var (som jag redovisade) strålande sol och värme fram tills onsdag eftermiddag. I torsdags var det dimma, moln, vind och kyla. I fredags öste regnet hela dagen, vilket betydde översvämningar lite här och där. Med översvämningar menar jag sjöliknande jättepölar i gathörn och upp på vår "driveway" (svenskt ord tack?). När jag gick upp i morse hade alla pölar krympt till halva sin forna storlek och uppe på bergen var det snö! De högsta bergen har haft snö hela tiden men nu har det kommit tillbaka till de lägre där det inte funnits snö sen i början på augusti. Det var 1 grad ute när jag åkte till boxningen kl 8 men det var lyckligtvis ingen frost. Vid lunch var det klarblå himmel, värmande sol och ca 16 grader, förmodligen mycket mer i solen. Det är lite speciellt, vädret härikring. Alla väderapporter jag ser/läser säger olika saker. Enligt en källa skulle det vara kallt och molnigt idag till exempel. Men jag har inte sett många moln. Imorgon är det förhoppningsvis lika bra som idag! Gissa vem som ska ligga i solen och läsa, blir det riktigt bra väder kanske jag lyxar till det och kör ut till Kaiteriteri.
Förövrigt kan jag rapportera att man numera kan se att jag bott i solen ett tag, jag har mer färg än jag haft sen jag var barn! Ändå smörjer jag mig med massor av solkräm. Har ännu inte bränt mig, vilket jag givetvis inte tänker göra heller men ändå.

Nu ska jag sluta snacka väder och strunt. Vad mer har jag att berätta? Jag har börjat titta på hur jag ska spendera mina återstående tre semesterveckor. Innan jag åkte till Christchurch hade jag inte en susning om vad jag ville/kunde göra. Nu har det klarnat väldigt mycket. Förmodligen spenderar jag en vecka i Queenstown framåt sommaren. Efter samtal med John och Helen (Justines mamma för er som inte minns, bor i Queenstown) så är jag välkommen ner till dem när som helst men helst inte i januari för då är de ganska upptagna. Så jag tänkte första veckan i februari… Jag tänker åka buss ner förmodligen. I Queenstown finns flera Sagan om Ringen- turer jag vill göra, vissa ganska kostsamma men jag ska väll lösa det på något sett. Sen finns vissa äventyr som lockar där nere (host bungyjump host). Milford Sound vill jag gärna besöka också. Sen har jag nog sett allt jag vill på sydön. Förutom hela Tasman området som jag vill se mer av men det kan jag göra under helger. Hela Abel Tasman National Park, både tracks och båtturer som jag kan göra. Upp till Takaka (igen), och kanske även ända upp till toppen av ön, Cape Farewell. Whanganui inlet verkar jättevackert, ligger på toppen av västkusten så det borde man kunna se över en helg. Ner mot Nelson Lakes National Park har vi St Arnaud där man kan gå ner till sjön Rotoiti och områdena därikring.
Sen är jag klar med Sydön. Har i princip bestämt mig för att ta min sista lediga vecka den sista veckan innan jag åker hem. Jag kör nordön då alltså, blir färjan till Wellington och bussresa upp till Auckland med ett par stopp. Lär inte bli överdrivet kul med min packning men det ska jag väll klara på något sätt.

Ja, så ser alla mina tankar ut för tillfället. Nu ska jag gå och äta middag tror jag. Bara jag hemma så det blir rester från förra veckan som jag var smart nog att stoppa i frysen, trots att Horst garvade åt mig och ville ge det till Misbe…

PS. Fick veta idag att Obama får Nobels fredspris i år, ÅH HERRE GUD! Så illa, människan har ju knappt gjort ett dyft för världsfreden, har ju bara varit president i 10 månader. Jag blev verkligen besviken, det är ju pinsamt.


Haha, därför

Igår kväll surfade jag runt lite på YouTube. Jag bör egentligen inte göra det eftersom det tar upp så mycket bandbredd men jag kunde inte låta bli.
Efter lite surfing och några tråkiga klipp hittade jag det här! Jag skrattade mer än jag gjort på länge. Helt underbart. Det här påminner mig om varför jag verkligen älskar Japan. Klockrent.



I övrigt har veckan varit apjobbig, redovisning av totalt antal timmar kommer imorgon!

Redovisning av veckan

Igår och idag har vädret varit underbart! Jag har spenderat varenda möjlig sekund i solen. Både igår och idag förmiddag har spenderats ute med Fergus och Kate. Vi har tagit det lugnt, de har lekt en del och jag har läst. Har också spelat en del UNO… Konstigt att jag aldrig har nämnt det förresten; UNO är deras superfavoritspel. Vi fick det av Justines vän Vicky när hon hälsade på i slutet av juni/ början av juli. Sedan dess har det i alla fall varit storfavoriten. Tror inte det har varit många dagar då vi inte spelat åtminstone en gång. Givetvis är jag äckligt trött på det men det går an att spela när vi sitter ute i solen, blir liksom uthärdligt då.

I måndags eftermiddag var jag ute och tog kort på blommorna som blommar för fullt nu när våren är igång. Det har ju kommit önskemål om det... host pappa host

  
  
 

Så igår eftermiddag åkte vi in till Tahunanui (stadsdelen vid stranden i Nelson) där Fergus och Kate fick leka i den stora lekparken lite över en timme innan vi gick till Natureland. Det är rätt litet men de har en hel del skojiga djur där så vi spenderade resterande delen av eftermiddagen där. Kameran var givetvis med! Massa (djur…)bilder följer.

  
  
  
  

Idag efter lunch åkte vi till Motupiko för att titta på bin hos Nelson Honey. Första gången jag har åkt söderut (i inlandet)! Det var spännande, resan alltså. Bina var lite av en besvikelse. Det var bara ett rum där de hade inglasade ramar på väggarna för att visa bina. Fergus verkade nöjd dock så det var väll bra. Vi åt en glass och sedan åkte vi hem. En ganska lång resa för en kort vistelse, tror resan dit tog längre än tiden vi spenderade där. Jaja.

Imorgon kommer vädret att vara sämre. Kl är halv sex och molnen täcker himlen redan. Barnen är hos Keith och de kommer tillbaka vid 10 imorgon. Vid 11 kommer två av deras vänner, Emma och Brody, och spenderar några timmar här. Det är bra. Justine och Horst har två bröllop imorgon så jag har dem ända fram tills läggedags.

På fredag kommer vädret också att vara tråkigt så det blir nog besök hos SPCA för dem och ett par timmar på Chipmunks. Även fredag är en heldag för mig och på lördag har jag dem fram tills lunch då jag kör dem till Keith. Fullt upp hela veckan alltså! Saknar boxningen.

Den 14, onsdag nästa vecka har jag min nya tid hos frisören. Spännande spännande.
Det var allt för nu, full uppdatering.

PS. Sylvia flyttade ut igår. Bara vi fem för första gången på 5-6 veckor!


Frustrerad

Självklart visste jag precis vad jag ville skriva om kl halv elva igår kväll. Nu vet jag inte alls naturligtvis. Total hjärntorka. Vi får se hur det här inlägget går helt enkelt. Något säger mig att det kommer bli mycket trist babbel.
Något jag har glömt att berätta är att vi har en ny gäst! Christian var bara borta två nätter innan en ny flyttade in. Det var väldigt oväntat från min sida. Tydligen har en kvinna från Österrike ansökt om jobbet som Duty Manager på restaurangen. Hon har varit och arbetat i Nya Zeeland förut och var intresserad av att komma tillbaka. Så hon flög hit och hade en intervju med Horst och Justine i onsdags. Vid 11-tiden ringde Justine och berättade att de anställt en Sylvia och att hon behövde bo hos oss någon vecka eller så innan hon hittar ett boende. Sylvia är ganska trevlig, jag hoppas hon kommer kunna ta mycket jobb från Justine och Horst så att de inte behöver jobba lika mycket.

Första skollovsveckan är ju nu över. 30 timmar har jag spenderat själv med barnen. Vi har haft det ganska bra. Inga konstigheter eller bråk. Nästa vecka kommer att bli extra tuff, mycket functions för Justine och Horst vilket innebär att jag har barnen från tidig morgon till sen eftermiddag alternativt kväll. Jag missar massa boxning alltså! SUCK Är vädret bra (till skillnad från den här veckan) så lär vi ha en del att göra i vilket fall. Dagarna blir så oääääääändligt långa ibland. Som jag har nämnt tidigare så är ju Fergus och Kate rätt dåliga på att underhålla sig själv, generellt sett. 

Trots allt jobb har jag läst sjukt mycket. I måndags hade jag ungefär 150 sidor kvar av Harsh cry of the Heron (typ första delen i Sagan om Klanen Otori- "trilogin") som jag då läste ut. I onsdags lånade jag nya böcker. Jag började då på Lottery (300 sidor) och torsdag eftermiddag var jag klar med den och började på Across the Nightingale Floor (den egentliga första delen i Sagan om Klanen Otori- "trilogin"). Den läste jag ut igår kväll och idag ska jag börja på The Fellowship of the Ring. Känner för att läsa om dem här i Sagan om Ringen- land. Jag har ju börjat på Otori- böckerna för tredje gången och jag vet inte hur det blir att blanda dessa. Känns det inte rätt att börja på Sagan om Ringen sparar jag den och kör de resterande tre Otori- böckerna först. Vi får se hur mycket jag hinner läsa nästa vecka...

Har också bara sett en massa deprimerande filmer den senaste tiden. Förra helgen lånade jag ju The Phantom of the Opera som var världens besvikelse. Jag tvingade mig igenom den två timmar långa filmen bit för bit (jag hade ju trots allt betalat för den) förra söndagen och i måndags. URTRIST! Dålig musik, tråkig handling, osv osv.
I slutet på förra veckan hyrde Horst Defiance, WWII skräp. Sen i fredags hade han hyrt The Boy in the Striped Pajamas. WWII- depp. Ofta när Horst hyr en film tittar jag inte ens för han hyr bara massa skräp. Mycket andra världskriget, mycket Al Pacino thriller/action, mycket utländskt konstigt.
Själv försöker jag bara låna bra filmer förstås. Jag avskyr verkligen deprimerande filmer.
Vi går vidare; i fredags hyrde jag en japansk film The Sinking of Japan. Apokalyptisk film, Japan sjunker/förstörs snabbt som hundan på grund av olika naturkatastrofer. Jag förstod väll att filmen inte skulle vara så uppmuntrande men den var ju japansk, så jag visste att den borde ha något bra. Men icke. Bara en annan två timmar lång film att ta sig igenom.
Så kommer vi till igår då jag inte hade en aning om vad jag ville hyra. Jag hyr bara ”gamla” filmer för de kostar $3,50 (Halvnya kostar $6,50 och de allra senaste kostar $8) så jag måste oftast leta på Internet efter vad jag vill se. På Highly Recommended hyllan hittade jag Dead Poet’s Society och den har jag ju hört mycket om. På baksidan står det att den är hjärtvärmande, bra tänkte jag och hyrde den. FEL! Den var ju inte hjärtvärmande ett enda dugg! Blä. Några tips människor? Både bok och filmtips uppskattas!

Det som mest gått mig på nerverna den här veckan är Internet. Det är verkligen uselt. På grund av regnet har det fungerat väldigt lite. Det svänger hit och dit. En timme funkar, nästa tre timmar funkar inte osv osv. Så att bestämma Skype-tider t ex har inte fungerat eftersom jag inte vet när Internet ska pucka sig. Nu när jag skriver det här så puckar det sig. Har startat om Internet lådan tre gånger idag med mer eller mindre framgång. Ush.

Nej, nu får det va slut. Vi får se när jag lyckas få upp det här inlägget.


Månadens besvikelse

Jag har nog inte pratat så där jättemycket om boxnigen och Donna (tränaren) som det egentligen förtjänar. Boxningen tar upp mycket av min tid och när jag inte är på plats tänker jag på det en hel del. Har ju varit osportig hela mitt liv och känt mig ganska nöjd om jag tar en promenad eller två i veckan. Boxningen har förvandlat mig till en adrenalinarkoman och jag tycker att tre pass i veckan inte räcker! Ganska stor förvandling eller vad säger ni?
Vem ska vi då tacka och ge all cred till? Jo Donna. Donna är min idol. Denna brittiska, blonda muskelberg är som en gud. Donna är för mig som Fille var för Herkules, Gandalf var för Frodo och Obi-Wan Kenobi var för Anakin Skywalker. Hänger ni med?

Så idag fick jag gå på ett kvällspass för första gången. Donna hade inte haft några pass under dagen på grun av vårlovet (för er som missat: det är lov här nu innan den sista och fjärde terminen börjar efter nästa vecka) och var därför lite halvvimsig. Hon hade glömt att ta med sin musikspelare och hade fått ringa sin man och be honom komma och lämna den. Liten paus här för att kort introducera min bild av Donnas man. Hon har pratat lite om honom, och även om sin son och sin dotter. Med min ohälsosamma syn på Donna har jag förstås skapat en ganska overklig bild av hennes man. Han är säkert lika stort träningsfreak som Donna, ganska charmig och rolig osv osv. Här avbryter vi pausen för att komma till det ögonblick jag byggt upp för: Donnas man kommer in genom dörren. Det tar några sekunder innnan jag samlar mig och slutar stirra. Han är givetvis rent motsatt min bild av honom! För in kommer en skallig, lite äldre man med kulmage, dubbelhaka och iförd slafsiga kläder. HJÄLP! Stereotyp bild av en brittisk förortspappa från en större engelsk stad. Tänk Keira Knightley's pappa i Bend it Like Beckham. Så såg han ut ungefär. Som sagt tog det ett tag innan jag samlade mig från denna smärre chock.
Jag känner inte människan så jag ska in dömma. För hans (och min egen) skull är det bäst att han är jättesnäll, mysig och rolig. Men framförallt; att han är en bra man åt Donna! Annars...

Nej, det händer inte så mycket i övrigt. Mer spännande än så här blir det inte.

RSS 2.0