Ja eller nej?

Igår kände jag för att prata men eftersom det inte finns någon att prata med så tänkte jag på det där med videodagbok. Kanske ska man prova det? Jag gjorde ett försök, blev lite larvigt men det var värt ett försök. Är det något jag ska fortsätta med???

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag sitter här och skrattar och kan inte sluta....göra en mamma och behålla skorna ändå....ha ha ha ha. Det är bara ett par skor jag inte använt så det så och det beror mest på att jag inte haft TILLFÄLLE!

Pussar och kramar

Mamma

P.S. Videodagbok var kul tycker jag. D.S.

2009-06-07 @ 08:23:23
URL: http://www.karlshall.se
Postat av: Lotta

Öööööööö, heheheh.....du är för skön. En annan vågar knappt andas när jag filmar bebisarna. Tycker absolut att du ska fortsätta att visa videos, för som du säger, allting som man vill ha sagt kommer med. Och du....skorna är bara såååååå läckra.........EN gång i tiden klarade även jag att gå OCH springa i så högklackat.

Ha en fortsatt bra dag.

Kraaaaaaaam Lotta....

2009-06-07 @ 09:20:32
URL: http://www.tawallis.se
Postat av: Papsi;-)

Klockrent, du gör det jättebra Hanna! Bara man tänker sig in i situationen att utan manus och utan feedback från någon annan sitta och prata över 5 min, impressed! Stand-up kanske är din nästa grej:-)!?



Absolut att du ska fortsätta, men jag saknar foton:-)!



Skorna, hmmmmm, om papsi får bestämma så är det nog 500 kr tebax som gäller. Men precis som morsan, fick jag mig ett gott skratt!



Kom just på det där med vantar och skriva på tangentbord. Du kan väl införskaffa några billiga bomulls fingervantar, så klipper du av topparna!?



Ska springa ner på stan om en stund igen, Alexandra ska leka med Ylva och då passar Åsa och jag på att gå runt och shoppa i lugn och ro. Behöver inhandla några shorts, om sommaren kommer, även ett par gympa liknande kortbrallor som jag kan när man softar på stranden:-)! Behöver dem även när jag i nästa vecka ska ut på Djurgår´n för att ta mig runt i "Blodomloppet" (5 km) som chefen lurat mig till:-).



Puzz och kramizar!

Papsi;-)

2009-06-07 @ 12:03:58
Postat av: Almie

KUL!!



Och Hannahs har ju så snygga skor! Vi var inne där jämnt och bara tittade. Jag har oxå ett par Pulp-skor som du köpte! Men shit vilken hög klack på dom du köpte! Nästa i samma liga som dom vi provade på Marie P, dom jag inte kunde balansera alls på! Men sjukt snygga skor du köpte iaf. Behåll dom. :P



Puss

2009-06-07 @ 12:29:21
URL: http://almiie.blogg.se/
Postat av: Sabina

Hej! Jag tycker du ska behålla skorna Shit vad snygga de var allså. Snälla fortsätt med videoblogg. Kramisar Sabina.

2009-06-07 @ 17:51:10
Postat av: Hilding

Ja just nu kan jag inte skriva så mycket av olika anledningar men jag kände mig jävligt tvungen =) Som du vet är jag tråkig så jag ser ingenting i skor om dom är snygga eller inte, i alla fall inte tjejskor xD MEn om du inte kan gå i dom kan jag ju tycka att pengar är mer värdefullt, men det är ju bara jag och du vet ju att jag gillar pengar =)



Och videoblogg är faktsiskt alltid föredragit, även om det har gått bra med att läsa med. Men ett tips med som jag hörde en säga på youtube är att klippa bort alla "ööh" "eeh" och korta pauser där mwan inte vet vad man ska säga och sen bara klippa ihop allt. Det gör tydligen att det blir mycket flyt i videon och väldigt underhållande =) Iofs så gör inte du denna blogg för att underhålla personer du inte känner, så för oss är det ju kul att titta även om dte blir några "ööh" ;)



Nu blev det ganska mycket ändå, och om du tycker det är okej så kan jag kanske logga in på skype och prata lite om vi bara kommer överens om någon bra tid, hade =D

2009-06-07 @ 20:13:05
Postat av: Mamma

Jag röstar FÖR att behålla skorna - något kul ska väl ens barn ha när de ser vad deras mamma stolpat fram med (ler erfaret och det finns det minsann ingen smiley till).

Jag röstar för videodagbok ibland. Det är roligt att läsa dina texter så jag vill ha sånt också.

Pussar och kramar

Mamma

2009-06-07 @ 22:11:57
URL: http://www.karlshall.se
Postat av: Papsi;-)

Hej igen!



Papsi blev med shorts idag, nu är det bara vädret som fattas och lite semester:-)!



Jag förstår inte det här tjejerna mot killarna och vi är i underläge Hilding! Men vi kommer väl aldrig att begripa det där med att köpa saker som man sen aldrig kan använda. Ungefär som att tjacka en fräck cykel men det går inte att cykla på den för man sitter som en häck på den:-)!



Hanna, gör som du själv känner för det, det är nog bäst så.



Söndagskväll och snart en hel arbetsvecka igång igen, men man hinner väl inte blinka förrän det är fredag!? Jaja, bara 9 arbetsdagar kvar sen ska papsi vila upp sig har han tänkt. Får väl se om Posten tycker likadant.



Som sagt var, videoblogg kanon, men bilder och text får du gärna varva med, du skriver väldigt bra och fotar som du aldrig gjort annat!



Kramar vi hörs imorgon!

Papsi;-)

2009-06-07 @ 22:36:51
Postat av: Karin

ja eller nej? JA! Skitkul! :D

2009-06-07 @ 23:21:33
Postat av: Hanna

Vår butik! Jag älskar Hannahs, finns överallt och dem har så snygga skor. Sjukt snygga skor du men sjukt höga. Snacka om att du kommer växa om mig med hästlängder när du tar på dig dem :-) Pulp, har jag också ett par, vi kan bilda klubb!

2009-06-08 @ 19:26:10
URL: http://nogg.se/hep
Postat av: Rebecca

När Malin visade mig den videosnutten och de skorna fick jag ett skrattanfall! Det med "göra en mamma" men skorna! Jösses Amalia, Hanna! Skitsnygga men det hade jag aldrig gissat. :)

2009-06-27 @ 15:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0